
Manju - 
Picături de viață
Numele „Manju” provine de la preÈ›iosul papaya verde, care în Japonia este numit „pepenele galben a zece mii de ani de viață”. Nicăieri altundeva în lume nu trăiesc mai mulÈ›i centenari decât în ​​Insulele Okinawa din sud-vestul Japoniei. Ei folosesc plantele ca medicamente în dieta lor, cum este È™i papaya verde. Puterea acestui fruct È™i a altor ingrediente valoroase sunt combinate într-un proces complex în băutura de fermentaÈ›ie Manju. Ingredientele sunt atât de variate, la fel ca diferitele aplicaÈ›ii ale Manju. Rece sau cald, în stare pură sau amestecat în mâncare sau cu alte băuturi - Manju poate fi integrat cu uÈ™urință în viaÈ›a de zi cu zi.
Eliberează puterea naturii cu prebioticele Manju

Avantajele Manju pe scurt
- 
Utilizarea de ingredientelor exclusiv naturale 
- 
Fermentat cu microorganisme speciale într-un proces cu durata de un an folosind tehnologii de ultima generaÈ›ie 
- 
Utilizarea simplă a Manju în viaÈ›a de zi cu zi 
Principiul de antioxidare
​
Antioxidanții din compoziția Microorganismelor Eficiente sunt capabili să neutralizeze radicalii liberi și să favorizeze un mediu regenerativ.
​
​​Microorganismele mici au un impact mare!
Ce legătură au microorganismele cu sănătatea si starea ta de bine?
Sunt invizibile cu ochiul liber È™i totuÈ™i sunt peste tot: microorganismele. Și nu sunt numai în jurul tău, ci È™i trăiesc în tine - la fel ca în toÈ›i ceilalÈ›i oameni, în toate animalele È™i plantele din lume. ImportanÈ›a microorganismelor a fost necunoscută mult timp. Din momentul descoperirea lor, în special bacteriile au fost echivalate cu bolile È™i, prin urmare, s-a luptat impotriva lor pe toate fronturile, cu dezinfectanÈ›i È™i antibiotice. Dar această viziune se schimbă dramatic. Cele mai recente rezultate ale cercetărilor din întreaga lume arată rolul major jucat de microorganisme. Explorarea lor È™tiinÈ›ifică a deschis orizonturi complet noi în medicină È™i în alte domenii. Microorganismele joacă un rol major. Pentru că brusc a devenit clar că oamenii sunt un ecosistem în schimbare. Este un biotop incredibil de divers pe ale cărui suprafeÈ›e interioare È™i exterioare îÈ™i au efectul mii de tipuri diferite de bacterii, viruÈ™i È™i ciuperci.
​
​
Microorganismele Eficiente produc cantități mari de antioxidanÈ›i. AceÈ™tia sunt alcătuiÈ›i în primul rând din: polizaharide, minerale chelate cu activitate catalitică, cât È™i cantități limitate de vitamina C È™i micronutrienti.
Principiul de dominanță al
Microorganismelor Eficiente
Există trei tipuri generale de microorganisme: 
​
- 
microorganisme care formează descompunerea/degenerarea/putrezirea 
- 
microorganisme neutre – oportuniste 
- 
microorganisme constructive regenerative/fermentative 
Microorganismele Eficiente se încadrează în tipul microorganismelor regenerative. Acestea pot preveni în mod direct sau indirect mucegaiul în cazul tuturor substanÈ›elor È™i, astfel, să menÈ›ină sănătatea organismelor vii È™i a mediului. 
Microorgansimele de tipul degenerativ se comportă tocmai în felul opus celor regenerative. Microorganismele neutre formează grupul cel mai larg È™i aderă la aÈ™a-numitul principiu de dominanță a oricărui grup care este dominant într-un sistem. Astfel, dacă creăm un mediu în care prevalează microorganismele regenerative, aceste microorganisme neutre vor urma procesul de construcÈ›ie. Prin urmare, utilizarea Microorganismelor Eficiente (EM) deschide domensiuni complet noi în multe domenii ale vieÈ›ii. 
